Cabana din lemn pentru a asculta ploaia

467
Cabana din lemn pentru a asculta ploaia

Afara ploua, e o ploaie de vara, nu e frig deloc si parca imi vine sa ies afara si sa dansez in ploaie. Sa o ascult cum cade pe pamant, pe casa, frunze, flori si sa ma pierd in muzica ei pana la o relaxare infinita.

Asa de mult iubesc eu ploaia. Sa stau pe veranda casei, in linistea ploii, sa o ascult fara ca nimic in jur sa ma deranjeze. Asa imi imaginez eu relaxarea. Insa pentru o veranda am nevoie de o casa sau chiar de o cabana undeva langa munte sau poate chiar la mare.

Printre cele mai frumoase case de vacanta sunt acele cabane din lemn rotund. Sunt deosebite si simplu de facut, unde mirosul de lemn este persistent si rezista in timp. Unde relaxarea este una asigurata daca ai langa tine persoana potrivita sau oamenii dragi.

Avand in vedere ca un astfel de loc minunat nu e greu de realizat, sunt firme specializate ce iti pot indeplini astfel de dorinte intr-un timp relativ scurt.

Pentru inceput se evalueaza pretul in functie de dorintele dumneavoastra, apoi se ofera consultanta gratuita pentru a va ajuta ca alegerea pe care o faceti sa fie una cat mai corecta, optima pentru confortul dumneavoastra.

Loghome vine in intampinarea dumneavoastra cu o experienta de peste 15 ani, astfel capacitatea de a construi o astfel de cabana/casa nu ne va da prea multe batai de cap dar nici nu le va trebui prea mult timp pentru executare.

Daca nu sunteti inspirati si nu aveti idee cum va doriti sa arate cabana la final, insa vreti ceva deosebit in acelasi timp, trebuie sa stiti ca Loghome vine cu un portofoliu de peste 100 de case si cabane construite in toate zonele tarii, dar si cu un portofoliu ce include foisoare, bancute si alte obiecte rustice lucrate din lemn.

Firma este infiintata in 1999 undeva in Vatra Dornei in judetul Suceava. Acolo unde ponderea de suprafata impadurita este cea mai mare din Romania. Preponderent in zona este molidul, din care ies obiecte exceptionale si mai ales de calitate. Bustenii din care se construieste fiind cu un diametru de 30 cm iar casele rezultate sunt perfect ecologice, iar sistemul de constructie este unul canadian.