O canapea pentru odihna ta

303
O canapea pentru odihna ta

Am cautat chirie timp de trei luni, asta nu pentru ca nu se gaseau in Sibiu, dar nu erau ceea ce cautam eu, ceva curat, dragut, micut si ieftin. Am stiut intotdeauna ca o sa gasesc daca am rabdare si asa a si fost pana la urma. Dar cum nu avea sa fie totul perfect, cateva minusuri am gasit. Nu are rost sa le insir pe toate aici, insa am sa va vorbesc despre cel mai important. Este vorba de PAT!!! Mai exact despre cele doua canapele extensibile existente in apartament, pe langa faptul ca amandoua sunt vechi, sunt si foarte incomode. E ca si cum ai dormi pe o scandura… uite asa astept eu de cateva luni bune reduceri la canapele si asta pentru ca nu vreau sa investesc prea mult intr-o chirie.

Caut ceva  confortabil si ieftin. Nu e nevoie sa cumpar doua canapele extensibile  in acelasi timp, pentru ca acum e prioritara una, cea pe care o sa dormim. Ma uit frecvent pe site-urile de profil  dupa canapele ieftine la preturi mici, pana cand intr-o zi o sa gasesc exact ceea ce imi doresc si la pretul pe care mi-l doresc.

Stiu ca din pacate o canapea extensibila nu se compara niciodata cu un pat confortabil tocmai de aceea le gasim la categoria canapele living ci nu la categoria dormitor.  Au in general un pret mai mic tocmai ca nu exista un termen de comparatie intre ele.

Revenind la odihna de care am parte … pot spune aproape nula. Desi oarecum dupa atata timp pot spune ca m-am obisnuit cu durerea de spate ahaah, glumesc, nu! Nu m-am obisnuit si tocmai de aceea sunt in goana dupa canapele ieftine si caut preturi cat mai mici.

Din start ma uit la categoria de canapele living extensibile, apoi la pret dupa care la model. De curand mi-a facut cu ochiul NobleteaCasei, pe care il vizitez aproape zilnic deoarece preturile sunt bune, ofertele sunt frecvente iar el detine cea mai mare gama de canapele, coltare si fotolii din tara.

Pe mine m-a cucerit cea de sus, simpla si la obiect, perfecta pentru spatiul meu si mai ales ca pare confortabila si la pret mic. Materialul si culoare din care este realizata il puteti alege dumneavoastra exact asa cum vi-l doriti.