Detergent profesional pentru curăţenie impecabilă

385
Detergent profesional pentru curăţenie impecabilă

Tot mai mulţi utulizatori nemulţumiţi de calitatea detergenţilor obişnuiţi disponibili pe piaţă se îndreaptă spre soluţiile profesionale, care deşi sunt un pic mai scumpe măcar asigură o curăţenie impecabilă garantată.

În fiecare sector de activitate, găsirea soluției optime de curățare este o problemă economică importantă. Aspectele de mediu joacă, de asemenea, un rol esențial. Acesta este motivul pentru care compania Best Distribution SRL comercializează o gamă completă de produse capabile să răspundă cu exactitate cerințelor de curățenie ale tuturor profesioniștilor.

Compania pune la dispoziția clienților persoane juridice o gamă largă de produse de curățenie printre care putem aminti: detergenți, dezinfectanți, consumabile de hârtie, dispensere și dozatoare, articole de unică folosință în catering, echipamente de unică folosință, articole de curățenie, saci de menaj, coșuri de gunoi, săpun lichid și solid, produse hoteliere, uscătoare de mâini și păr, odorizanți și dezodorizanți.

Detergenții și dezinfectanții sunt utilizați pe scară largă. Toate operațiunile de întreținere și curățare îi folosesc pentru a elimina suprafețele de toată murdăria vizibilă și pentru a inactiva sau ucide microorganismele prezente.

Detergenții profesionali și dezinfectanții sunt utilizați în industria alimentară, bucătăriile colective, în spitale, în hoteluri/restaurante etc. Toate operațiunile de întreținere și curățare îi folosesc pentru curățarea pardoselilor, pereților, blaturilor, mobilierului, dispozitivelor medicale, textilelor.

Detergenții și dezinfectanții folosesc adesea produse chimice foarte agresive care pot provoca intoxicații prin inhalare sau absorbție și arsuri ale pielii sau ochilor sau sensibilizare alergică (eczeme, astm etc.).

Riscul este uneori dificil de evaluat deoarece nocivitatea produsului este legată fie de mai multe molecule principale din amestecuri, fie de molecule suplimentare destinate păstrării produsului (ex: conservanți).

Aceste patologii iritative și/sau alergice (astm, dermatită, eczeme etc.), care afectează pielea și mucoasele, necesită adoptarea unor măsuri de prevenire colectivă și de protecție individuală, acestea putând avea consecințe grave.

Detergenții profesionali sunt agenți chimici destinați curățeniei care fac o suprafață curată impecabil.

Detergenții conțin surfactanți care desprind murdăria de pe substratul său, o mențin în suspensie, o dispersează în fază lichidă și formează o spumă mai mult sau mai puțin compactă. Agenții tensioactivi îndepărtează murdăria și se caracterizează prin puterea lor de umectare, emulsionare, dispersare și spumare.

Un detergent este eficient dacă respectă patru faze:

  • acțiunea chimică dintre produs și murdărie
  • acțiunea mecanică (periere sau frecare pentru a slăbi murdăria)
  • temperatura
  • timpul de acțiune al produsului, durata de contact necesară pentru ca produsul să fie eficient.

Scopul dezinfectanților este de a ucide sau de a inactiva temporar microorganismele prezente pe suprafețele contaminate sau mediile inerte.

Activitatea lor depinde de spectrul lor: bactericid, virucid, fungicid.

Dezinfectanții sunt destinați pardoselilor și suprafețelor, dispozitivelor medicale, etc.), în timp ce antisepticele sunt destinate țesuturilor vii (piele, mucoase, răni etc.) și au statut de medicament.

Dezinfecția diferă de sterilizare printr-un nivel mai scăzut de cerință biologică.

Pe www.serveteledehartie.ro/99-detergenti-profesionali, compania Best Distribution SRL pune la dispoziția clienților din Horeca mai multe tipuri de detergenți profesionali: detergenți pentru bucătărie și vase, detergenți suprafețe, detergenți pentru grupuri sanitare, detergenți pentru geamuri și multisuprafețe, detergenți pentru covoare, mochete, tapițerii, detergenți smart dose, detergenți chimici, detergenți pentru rufe.

Toți acești detergenți curăță delicat suprafețele fără a le zgâria, oferind o strălucire și o igienizare durabilă la un preț  foarte bun.

detergent Ariel Professional

Ariel Profesional

Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional.

https://serveteledehartie.ro/detergenti-profesionali/340-ariel-profesional-15-kg.html

detergent Cif Profesional

Cif Professional

Cif Professional este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea zilnica a tuturor pardoselilor neslefuite, a peretilor, a suprafetelor vopsite din ceramica, a materialelor plastice si a tuturor celorlalte suprafete lavabile dure. Are un efect puternic impotriva grasimii si a murdariei si nu necesita clatire.

Dozare:
-15 ml concentrant la un recipient cu pulverizator de 750 ml
-80-160 ml la o galeata de 8L.

Mod de ambalare: bidon 5L

https://serveteledehartie.ro/detergenti-profesionali/248-cif-professional-detergent-universal-5l.html